Amstel: Traditie si Inovatie in Berea Olandeza
Istoria Brandului
Amstel a fost fondata in 1870 in Amsterdam de catre Charles de Pesters si Johannes van Marwijk Kooy. Numele provine de la raul Amstel, pe malurile caruia a fost construita prima fabrica. In 1968, compania a fost achizitionata de Heineken, iar productia a fost mutata la Zoeterwoude.
Procesul de Productie Amstel
Amstel Lager este produsa din malt de orz, cu o combinatie de malturi deschise si inchise la culoare, oferind un gust echilibrat. Berile Amstel sunt recunoscute pentru gustul lor distinctiv si calitatea constanta.
Gama de Produse Amstel
- Amstel Lager: O bere lager clasica cu 5% alcool.
- Amstel Light: O bere usoara cu 3.5% alcool, disponibila in SUA si Olanda.
- Amstel Radler: O combinatie de bere si suc de lamaie, cu 2% alcool.
- Amstel 0.0%: Bere fara alcool, disponibila in mai multe tari.
Prezenta Internationala a Amstel
Amstel este disponibila in peste 75 de tari si este unul dintre cele mai importante branduri din portofoliul Heineken.