Reteta sirop simplu pentru cocktail

sirop-simplu-retete-cocktail
      Dacă poți fierbe apă, poți face sirop simplu pentru cocktail. Îndulcitorul de bază pentru cocktail își câștigă mai mult decât numele, constând, pur și simplu, din zahăr granulat în părți egale și apă. De acolo, variațiile sunt nesfârșite.
      Dacă îți place îndulcitorul tău mai dulce, poți încerca sirop simplu bogat, care crește raportul cu două părți zahăr la o parte apă și adaugă mai multă greutate cocktail-urilor tale. Dacă zahărul alb simplu nu îl taie, încercați un tip de zahăr brut din trestie, cu un gust mai bogat.
      Puteți, de asemenea, să vă infuzați siropul simplu cu nenumărate ingrediente, inclusiv condimente, ierburi și fructe, în funcție de profilul de aromă pe care doriți să-l obțineți. Vrei să adaugi un pic de aroma picanta? Înmoaie câteva felii de jalapeño sau batoane de scorțișoară în sirop. Vrei să dai băuturilor tale un gust de vanilie? Siropul simplu de vanilie este răspunsul. Chiar si ghimbir? Vezi incotro ma duc….
      Cea mai bună parte? Siropul tău simplu de casă, odată sigilat și refrigerat, poate trăi o viață fericită și productivă până la o lună. Sunt 30 de zile de agitare, amestecare, amestecare și băuturi propriile cocktailuri de casă, de la clasice precum Daiquiri până la preparate noi pe care le creați din mers. Cum suna?

Ingrediente

1/2 cană zahăr granulat
1/2 cană apă

Preparere

  • Adaugati zaharul si apa intr-o cratita mica la foc mediu. Daca vreti arome… adaugeti-le si pe acestea
  • Se amestecă până se dizolvă zahărul.
  • Se lasa sa se raceasca, apoi se toarna intr-un borcan de sticla si se inchide ermetic cu un capac.
  • Siropul simplu se va păstra, la frigider, aproximativ o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *