MIONETTO

Mionetto Prosecco

 

În 1887, maestrul vinificator Francesco Mionetto a deschis crama în Valdobbiadene, în inima zonei Prosecco, chiar la nord de Veneția. Dragostea și pasiunea lui pentru regiune și vinurile sale sunt și astăzi o valoare fundamentală pentru această cramă unică. Mionetto a devenit un flagship pentru zonă și un exemplu strălucitor de producție de Prosecco pe scena internațională.

De la bun început, Mionetto a fost întotdeauna o cramă modernă și inovatoare capabilă să anticipeze tendințele, menținând în același timp o legătură puternică cu tradițiile patriei sale, o trăsătură care o diferențiază și astăzi de alți producători de vin spumant.
În 1982, familia Mionetto a introdus fermentarea în autoclavă prin trecerea la metoda Charmat, care permite o mai bună conservare a aromelor și aromelor Prosecco. După o inițială presare moale și prima fermentare la temperatură controlată care are loc la unitățile producătorilor noștri selectați, folosind metoda Charmat, a doua fermentație are loc în autoclave în loc de sticle individuale. Această fermentație suplimentară cu temperatură controlată este recomandată pentru Prosecco pentru a ajuta la menținerea prospețimii și aromei strugurilor în faza de îmbuteliere.
Sarcina vinificatorului nu este doar să producă un vin spumant de înaltă calitate, ci și să mențină relațiile cu fermierii locali care furnizează strugurii. Mionetto este norocos să aibă relații cu proprietarii de vii care datează de generații. Forța și longevitatea acestor relații pot afecta calitatea și cantitatea de struguri furnizați unei crame. Aceste relații au fost transmise din generație în generație la Mionetto.
PACHET DE 6

MIONETTO Prosecco Treviso Vin Spumant 6 x 0,20 L

102,30 lei
-17%
Prețul inițial a fost: 61,22 lei.Prețul curent este: 50,62 lei.